Hieronder vindt u een aantal vragen die vaak aan ons worden gesteld.

Algemeen


Is FridayEuroTech gecertificeerd en wat houdt dat dan in?

Ja. FridayEuroTech is NEN 4400-1 gecertificeerd. Het certificaat toont aan dat FridayEuroTech de (personeels)administratie op orde heeft, op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies betaalt en dat haar medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten.

FridayEuroTech is ook in bezit van een VCU-certificaat. Veiligheid en gezondheid zijn daarbij belangrijke speerpunten.

FridayEuroTech is lid van de ABU, sinds 1961 dé grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie in de uitzendbranche.

Tot slot hebben wij het SNF-certificaat (Stichting Normering Flexwonen). Dit regelt de normering voor fatsoenlijke huisvesting voor (buitenlandse) flexwerkers.

Welke dienstverlening kan ik als werkgever verwachten van FridayEuroTech?

FridayEuroTech heeft transparantie, klanttevredenheid, continuïteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door onze persoonlijke betrokkenheid maken we dit waar. Onze arbeidsexperts zullen u van alle gemakken voorzien en werk uit handen nemen. Daarnaast bieden wij u een voordelig tarief met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Hoelang kan ik flexibel uitzendkrachten inlenen?

Die vraag is niet zo maar te beantwoorden en afhankelijk van wet- en regelgeving doe nogal eens wordt aangepast. In onze algemene voorwaarden kunt u lezen hoe het zit, maar we leggen het natuurlijk ook graag mondeling aan u uit. Bel of mail ons gerust.