Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw vakmensen. Juridisch gezien komen ze bij FridayEuroTech in dienst en hoeft u zich dus niet bezig te houden met de administratieve en juridische zaken rond werkgeverschap en de risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt.

Het grote verschil met uitzenden en detacheren is dat u zelf de werving doet. U bent dus nog nauwer betrokken bij de selectie van de juiste kandidaat. Vervolgens nemen wij die kandidaat onder contract. Dat contract kan verschillende vormen hebben en hangt af van uw capaciteitsbehoefte. Payrolling kan voor zowel uitzenden als detachering. Wij zijn officieel de werkgever. U bent operationeel werkgever.

Payrolling biedt ook een oplossing voor uitzendkrachten die u eigenlijk langer in dienst wilt houden als de wettelijke maximum inzet voor flexwerk is bereikt. Door voor payrolling te kiezen blijft u over deze arbeidskracht beschikken, vrijwel zonder risico’s. 

Bij payrolling zijn wij juridisch werkgever van uw medewerker(s) en is uw onderneming operationeel werkgever. Als u nieuw personeel wilt aannemen, kunt u bij FridayEuroTech dus kiezen voor payrolling, om zo juridische en administratieve taken uit te besteden en de risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt, uit te sluiten.

Misschien werkt u als ondernemer al met uitzendkrachten via ons of een ander bureau. Regelgeving over uitzenden stelt dat u, na 1.040 gewerkte uren, de medewerker kosteloos van het uitzendbureau mag overnemen. U kunt op dat moment ook kiezen voor payrolling. U blijft dan vrijwel risicoloos ondernemen tegen een zeer scherp tarief.

Uw voordelen:

  • Flexibiliteit en hoegenaamd geen risico’s. 
  • De werving en selectie van het personeel heeft u in eigen hand. 
  • U heeft vooraf inzicht in de personele kosten.
  • Periodiek ontvangt u maar één factuur.
  • Kostenbesparing door een overzichtelijke. Administratie.
  • Professionele ondersteuning van uw payroll- medewerkers.

Diensten

http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/werving-en-selectie.svg

Werving en selectie

Goede vakmensen zijn schaars. Onze recruiters werken vanuit Nederland en andere Europese landen.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/detachering.svg

Detacheren

Detachering vindt meestal plaats op projectbasis. De gedetacheerde professional is bij ons in loondienst, maar valt onder uw operationele leiding en toezicht.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/opleiding-personeel.svg

Opleiding personeel

Bij uw personeelsplanning is het handig om met opleidingen in te spelen op toekomstige schaarste in functies.

Meer informatie