Bij uw personeelsplanning is het handig om met opleidingen in te spelen op toekomstige schaarste in functies. Daar kunnen wij tijdig op anticiperen door mensen voor die functies te gaan opleiden zodat er geen capaciteitsproblemen ontstaan.

Onze verwachting is dat de schaarste van goede vakmensen blijvend is. Wij hebben de organisatie en papieren om ervoor te zorgen dat kandidaten worden klaargestoomd voor de functies waaraan u behoefte heeft. Soms is dat in samenwerking met het onderwijs, soms met andere werkgevers. Soms is het omscholen, soms bijscholen. Wat er ook nodig is: we organiseren het gewoon voor u. Onze specialisten kunnen u zo veel werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat u altijd over de goede mensen beschikt, ook als de arbeidsmarkt krap is.

De voordelen voor u:

  • U spaart tijd en energie.
  • Continuïteit op functies die schaars zijn of worden.
  • Wij stellen gegarandeerd geschikte kandidaten voor.

Diensten

http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/werving-en-selectie.svg

Werving en selectie

Goede vakmensen zijn schaars. Onze recruiters werken vanuit Nederland en andere Europese landen.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/detachering.svg

Detacheren

Detachering vindt meestal plaats op projectbasis. De gedetacheerde professional is bij ons in loondienst, maar valt onder uw operationele leiding en toezicht.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/payrolling.svg

Payrollen

Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw vakmensen. Juridisch gezien komen ze bij FridayEuroTech in dienst.

Meer informatie