Detacheren kan plaats vinden op individuele basis of op groepsbasis. U huurt in feite de gedetacheerde kracht van ons voor een bepaalde periode. Wij leveren dus die ene vakman die u nodig heeft gedurende een vaste periode of een compleet team van diverse specialisten al dan niet aangestuurd door iemand van ons. Detacheren is een goede oplossing als u de zekerheid wilt van vaste, flexibele krachten gedurende een van tevoren afgesproken periode. 

Onze kracht zit erin dat wij gericht zijn op de Europese arbeidsmarkt. Daardoor beschikken wij over goede vakmensen die wij tegen scherpe tarieven kunnen inzetten. Als geen ander hebben we het hele proces van werving en selectie en uiteindelijk plaatsing in de vingers. Deze vakmensen zijn, zoals gezegd, bij ons in dienst. U kunt zich met deze mensen concentreren op de uitvoering van het werk. Wij focussen ons op de hele dienstverlening eromheen. Dus de contracten, vergunningverlening, de huisvesting, vervoer, enz. nemen wij voor onze rekening. Netjes en fatsoenlijk, want als klant bent u gebaat bij goed werkgeverschap en gemotiveerde vakmensen. 

Uw voordelen:

  • Deskundige werving en selectie
  • Controle op referenties
  • Juridische correcte arbeidsovereenkomsten en vergunningen
  • Reis en huisvesting geregeld

Diensten

http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/bemiddeling.svg

Bemiddeling

Als bemiddelaar zijn wij de schakel tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/payrolling.svg

Payrollen

Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw vakmensen. Juridisch gezien komen ze bij FridayEuroTech in dienst.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/uitzenden.svg

Uitzenden

Bij uitzenden stellen wij een vakman ter beschikking. Dat gebeurt op flexibele basis tegen een afgesproken tarief.

Meer informatie