Als bemiddelaar zijn wij schakel tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. We inventariseren bij opdrachtgevers de precieze behoefte aan arbeid en matchen dat actief met het aanbod op de arbeidsmarkt. 

De start van bemiddeling is de personeelsplanning, wat heeft u op welk moment nodig? Bij projecten soms best lastig te overzien. Onze arbeidsspecialisten hebben ervaring met (complexe) projecten en kunnen u daar goed bij helpen. Ook de vorm waarin de behoefte aan capaciteit wordt ingevuld, komt daarbij natuurlijk aan de orde.

De volgende stap is het vinden van de juiste kandidaten en het daadwerkelijk invulling geven aan uw vraag. Onze arbeidsspecialisten beschikken over een groot internationaal netwerk van mogelijke kandidaten en werven zonodig actief in de markt. Ook kunnen wij mensen opleiden om aan de benodigde startkwalificaties te voldoen.

Uw voordelen:

  • Altijd voldoende capaciteit
  • Arbeidsspecialisten die uw sector kennen
  • Groot netwerk waarover u kunt beschikken
  • Actieve werving
  • Persoonlijk en professioneel

Diensten

http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/werving-en-selectie.svg

Werving en selectie

Goede vakmensen zijn schaars. Onze recruiters werken vanuit Nederland en andere Europese landen.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/payrolling.svg

Payrollen

Bij payrolling zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw vakmensen. Juridisch gezien komen ze bij FridayEuroTech in dienst.

Meer informatie
http://www.fridayeurotech.eu/uploads/services/_tile/detachering.svg

Detacheren

Detachering vindt meestal plaats op projectbasis. De gedetacheerde professional is bij ons in loondienst, maar valt onder uw operationele leiding en toezicht.

Meer informatie